Kontakt os

Besøgsgård for børnehaver, institutioner og private

I idylliske omgivelser ved Helsingør har vi skabt vores besøgsgård for børn i alle aldre. Vores gård er et 25 tdr. land stort plantageområde med skov, søer og dyr. Tidligere generationer på gården drev den som traditionelt landbrug med korn og grise, men gennem de sidste 50 år er gården drevet som juletræs- og pyntegrønts produktion. I den gamle røde lade kan børnene lege og springe i halmen, finde kattene og hygge sig. I de store kaninbure kan børnene kæle med kaniner i alle størrelser og i hønsehuset skal der samles æg og vi snakker med og om hønsene. Vi har også en stor svinesti, geder og ponyer. Hvis man lokker med lidt foder eller nogle gulerødder, bliver dyrene ekstra nysgerrige.

Kaninerne er søde og bløde og vækker altid vild jubel.   Silkehønsene er små høns med pels.

Børnene kan gå ind til hønsene i små hold.
De kan kigge efter æg og fodre dem. De vil gerne have græs og mælkebøtter og selvfølgelig korn, majs og forskellige grøntsager. Der er mulighed for at købe friske æg.
I vores løbegårde kan man sætte sig ind til kaninerne, tage dem op og lege med dem Vi har forskellige kaniner gående sammen i store løbegårde, så de rigtigt kan få lov at udfolde sig. De guffer mad i sig, leger og graver gange.
Man kan få en ridetur på en af ponyerne, en traktortur rundt i vores skov, klatre på en gravko eller traktor, og så er her masser af plads, grønt græs og frisk luft.

Trækplaster for drengene.   Lotte og Lukas, to rolige ponyer.

Grisebasserne bruger hele dagen på at endevende jorden i deres store svinesti. Deres tryne er et fantastisk redskab. De laver masser af larm og masken, når de fodres med svinefoder og alt spiseligt fra køkkenet. Dog ikke svinekød. De kan nok ikke vinde en skønhedskonkurrence, men de er nu ganske kloge. Børnene må gerne prøve at give dem foder, det bliver grisene meget glade for!

Altid nysgerrige. Både børn og grise.   Monster? Overhovedet ikke, bare meget krøllet.

Vi serverer saftevand, kaffe og the. Vi har borde og bænke udenfor, og i tilfælde af regnvejr en lade man kan sidde i. Bondegårdsbesøg tager ca. 2-4 timer.
Vi har plads til 70 – 100 personer, og prisen er 65,- pr person.

Kun åbent for grupper efter aftale. Ønsker du et godt tilbud på bustranport skaffer vi også dette.

Der er parkeringsplads til biler og busser, og man kan også nemt bruge den offentlige transport


Til Forsiden  

 

Galleri